Inspiration til hvordan du kan få de lange efterårsaftener til at gå

Erotisk par
Inspiration til hvordan du kan få de lange efterårsaftener til at gå
Henrik Andersen
-
27/10/2021
-

Sommeren er for alvor ovre, og vi ser ind i en lang periode med mørke, efterårsaftener, og næste sommer føles langt, langt væk.

For mange, er dette den kedeligste tid på året, hvor man ikke rigtig ved, hvad man skal tage sig til på de mange lange aftener. Og derfor er der mange, der ender foran enten tv’et, eller computeren med at sidde og se film og serier hver aften.

Og selv om der findes mange gode film og serier, så bliver det bare hurtigt ensformigt at, hvis det er det eneste, man foretager sig hver aften.

Inspiration til sjovere aftener

Læs med her, hvis du har mod på lidt alternative forslag til hvad du alene, eller dig og din partner sammen kan foretage jer hen over efterårs- og vinteraftenerne.

1. Rollespil af den frække slags

Hvorfor ikke bruge de mange aftener til at blive endnu mere intim med din partner, og lære hinanden endnu bedre at kende, og samtidig gøre det på en fræk og anderledes måde?

Det kunne fx være ved at lave noget frækt rollespil, hvor I afprøver forskellige roller, som et forspil til at være intime sammen. Frække rollespil virker bedst, hvis man har nogle flotte og frække kostumer, man kan bruge – det kunne fx være skolepige kostumer, sygeplejeuniform, politiuniform eller lignende.

Man kunne så supplere rollespillet og de frække kostumer med at eksperimentere med diverse sexlegetøj. Her findes der et hav af forskellige slags af vælge imellem, men hvis man ikke lige er så vant til at bruge sexlegetøj, kan det anbefales at starte stille og roligt ud med fx en dildo.

En klassisk dildo, er det mest populære sexlegetøj, der findes, og man kan i dag få et væld af forskellige former for dildoer i enhver tænkelig farve, størrelse og form.

Så det kommer an på, hvad man er til, og hvad man kan lide. Fx kan man få dildoer, der ligner en ægte penis med penishoved og markeringer af blodårer, desuden findes der dobbelt dildoer, kæmpe dildoer, og sågar dildoer, lavet af glas.

Glasdildoer er meget unikke og faktisk helt flotte at se på. Da de er lavet af glas, kan man eksperimentere med forskellige temperaturer når man bruger dem. Ved enten at varme dem op, eller køle dem ned inden brug – dette giver en helt speciel og lækker fornemmelse.
Private Play er en sexwebshop, som forhandler alle afskygninger af sexlegetøj, og de ligger selvfølgelig også inde med et stort udvalg af forskellige dildoer.

2. Lær dig selv at spille et instrument

Hvis du vil kaste dig ud i noget helt andet, så kan det anbefales at lære at spille på et instrument.
Det tager tid at lære at spille et instrument, men det er godt givet ud, og nu har du jo tiden til det, så hvorfor ikke begive dig ud i det? Det er for det første sjovt at kunne, og for det andet, hjælper det én til at kunne koncentrere sig bedre, hvilket jo ikke er dårligt.

Derudover er der bare et eller andet over at kunne spille de sange, man godt kan lide at lytte til.

Der masser af gode muligheder online for at lære at spille nærmest ethvert instrument, man kan tænke sig. Det er bare at gå på fx Youtube og se nogle instruktionsvideoer, og så er man godt i gang.

Copyright 2022 - Pilanto Aps